PISINES ATLANTIS

ΣΑΟΥΝΑ

ΣΑΟΥΝΑ

ΣΑΟΥΝΑ

Ο όρος σάουνα (sauna) δηλώνει τη διαδικασία της έκθεσης του σώματος σε υψηλή θερμοκρασία για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Η πιο σύνηθης μορφή της σάουνα συναντάται στους ειδικά κατασκευασμένους θαλάμους, συνήθως από ξύλο κωνοφόρων, μέσα στον οποίο επικρατούν συνθήκες ιδανικές.

Ο θάλαμος της σάουνα είναι ένα ξύλινο κουβούκλιο διαστάσεων αναλόγων των ατόμων που απαιτείται να φιλοξενήσει. Η πόρτα του θαλάμου ανοίγει προς τα έξω για λόγους ασφαλείας (χωρίς να κλειδώνει) και φέρει ένα παράθυρο στο επάνω μέρος ή είναι ολόκληρη από ειδικό γυαλί (ψημένο κρύσταλλο ασφαλείας).

Η σάουνα είναι ακίνδυνη και ευεργετική για άτομα χωρίς παθολογικά προβλήματα υγείας, αλλά ακόμη και για τα παιδιά. Η δράση της έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και τον οργανισμό.

          Οι θεραπείες spa επομένως έχουν την ιδιότητα να αναβαθμίζουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού μας για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη. Καθώς οι υποχρεώσεις που μας περιτριγυρίζουν αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, δύσκολα βρίσκει κανείς την πολυτέλεια του να επισκεφτεί ένα από τα κέντρα λουτροθεραπείας. Ίσως από κάποιους να θεωρείται και σπατάλη.

Μειώστε το άγχος, τους πονοκεφάλους και τις αϋπνίες, λοιπόν, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ειδικές μπανιέρες υδρομασάζ υπάρχουν σε πολύ μεγάλη γκάμα μεγέθους και σχήματος. Τα μεγάλα μεγέθη, που χρησιμοποιούνται ως πισίνες για πολλά άτομα, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και καθιστούν το μπάνιο μια κοινωνική διαδικασία.
Εξοικονομήστε λοιπόν χρήματα και χρόνο κάνοντας ένα ξεχωριστό δώρο σε εσάς και στην οικογένειά σας.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει ένα χαλαρωτικό spa, τοποθετώντας το σήμερα στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή στον κήπο σας και κάντε απόσβεση της δαπάνης χωρίς να «κάνετε βήμα»!

Ευχαριστούμε όλο το team, για την υπέροχη οργάνωση του γάμο μας! Θα μας μείνει αξέχαστη η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Από που να πρωτοξεκινήσω...από τον φοβέρο DJ Βασίλη; Από τον εκπληκτικό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια του γλεντιού; Για τις κόρνες, τους καπνούς και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάξατε; Για όσους έχουν ακόμα επιφυλάξεις, σας συστήνω ένα ραντεβού να γνωρίσετε τα παιδιά από κοντά και αμέσως θα καταλάβετε ότι έχετε βρεθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους!

- Chris Zioviris

- Chris Zioviris

Παιδιά σας ευχαριστούμε για τη τέλεια δουλειά που κάνατε στο γάμο μας! Επαγγελματίες απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ανεβάσατε το κέφι, στήσατε απίθανο φωτισμό στο κέντρο και μας εκπλήξατε ευχάριστα με τα μίνι μπόνους που φέρατε( κόρνες, καπνούς κλπ). Ο dj Βασίλης εξαιρετικός, κατάλαβε απο το ραντεβού που κάναμε πως θέλουμε να κινηθεί και τι μας αρέσει να ακούμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!

- Maria Malifatouratzi

- Maria Malifatouratzi

Παιδιά ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, την οργάνωση σας, τις εκπλήξεις που μας κάνατε, θα μας μείνει αξέχαστη η βραδια του γάμου μας !!! μαζί με την Joanna Kovatsi σας ευχόμαστε τα καλύτερα !!! Mystique η καλύτερη ομάδα, επαγγελματίες τα καλύτερα παιδιά !!!!

- Theodosis Palaiokaritis

- Theodosis Palaiokaritis

Οι καλύτεροι για γλέντι μέχρι την ανατολή του ηλίου.

- Stella Gavala Kydonaki

- Stella Gavala Kydonaki

Υπέροχη η δουλειά σας παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την εξαιρετική βραδιά που μας χαρίσατε στον γαμο μας. Εις το επανιδείν.

- Roz Simadoura

- Roz Simadoura

Οι καλύτεροι και επαγγελματίες στην δουλειά τους!!! Μπραβο παιδιά!!! Ευχαριστούμε που κάνετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, ακόμα καλύτερη!!!!
Συνεχίστε έτσι!!!!

- Vicky Mpelesi

- Vicky Mpelesi

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  Αγίων Αποστόλων 6, Τ.Κ. 16232, Βύρωνας
 • EMAIL

  pisinesatlantis@gmail.com
  info@pisinesatlantis.gr
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  210 76 22 530 / 210 76 22 533
 • ΚΙΝΗΤΟ

  6976 990 010

FOLLOW US

PISINES ATLANTIS. Copyright, all rights reserved, Web site & Seo promotion by Galaxynet. Galaxynet since 1995 - 2019. Best Price Shop

Search