PISINES ATLANTIS

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή Πισίνας

Η Pisines Atlantis αποτελεί την ιδανική λύση στον χώρο που αφορά στην κατασκευή πισίνας, στεγάζοντας τις επιθυμίες σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία της Ελλάδας. Επιπροσθέτως, η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις σε οποιαδήποτε αντιξοότητα μπορεί να επιφέρει η διαμόρφωση και η ποιότητα του εδάφους της εκάστοτε μελέτης.

Κατασκευή Spa-Σάουνα

Μειώστε το άγχος, τους πονοκεφάλους και τις αϋπνίες, λοιπόν, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ειδικές μπανιέρες υδρομασάζ υπάρχουν σε πολύ μεγάλη γκάμα μεγέθους και σχήματος.

Προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας παραδώσει την πισίνα σας σε πλήρη λειτουργία. Αυτό συμπεριλαμβάνει φυσικά όλες τις εργασίες που αφορούν στην κατασκευή ή ανακατασκευή μιας κολυμβητικής δεξαμενής.

Καθαρισμός - συντήρηση πισίνας

Η Pisines Atlantis κάνει τη διαφορά στην καθαριότητα και στην υγιεινή της πισίνας σας. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία της και έχοντας να επιδείξει ένα πλούσιο πελατολόγιο, ο καθαρισμός πισίνας γίνεται κάτι για το οποίο δε θα έπρεπε να ανησυχείτε πλέον.

Μελέτη πισίνας και περιβάλλοντα χώρου

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να σας αναπτύξει μια ολοκληρωμένη μελέτη πισίνας και περιβάλλοντα χώρου, εάν επιθυμείτε να έχετε μία πλήρη και σαφή εικόνα για το τί θα σας παραδώσουμε.

Οικοδομικές Άδειες

Οι μελετητές μας αναλαμβάνουν την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών (τοπογραφική, αρχιτεκτονική, στατική, η/μ), προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια της πισίνας σας.

BEARD TRIM DELUX

They may look random but they're my phone number into bigscale.

SENIOR HAIRCUT

Special cloth alert always remember jungle into there's sweet carajillo.

HAIR CARE

They may look random but they're my phone number into bigscale.

OLD SCHOOL SHAVING

Special cloth alert always remember jungle into there's sweet carajillo.

Our History

Barber Shop is a classic upscale barbershop. We offer a variety of services, catering to everyone. Hounds is a gentleman's shop, reminiscent of the classic barbershop. We are striving to bring the memories back, with solely the clientele in mind. People pay for quality - Hounds is where you will get it.
We are barbers who love our craft, providing top notch service that helps men Stay Sharp.

800

Hair Cuts

20

Bread Trims

500

Head Massages

Latest News

Aug 31, 2020

ΕΡΓΑ

ΑΙΓΙΝΑ   ΜΕΘΩΝΗ   ΣΑΡΩΝΙΔΑ     ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ     ΑΚΡΑΤΑ     ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ     ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 2     ΣΚΡΟΠΟΝΕΡΙΑ     ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ     ΠΑΤΡΑ     ΜΑΝΗ...

ΠΙΣΙΝΕΣ ATLANTIS

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πισίνας σε προσιτές τιμές, όσων αφορά στην πισίνα και στον περιβάλλοντα χώρο της. Παράλληλα μελετά και αναπτύσσει τις μεθόδους για την επεξεργασία του νερού με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντελούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσδίδουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ό,τι θα μπορούσε να αναφέρεται στις πισίνες είναι:

> η πολυετής εμπειρία της
> το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της σε πισίνα αυστηρών προδιαγραφών
> ο προηγμένος εξοπλισμός της
> οι αξιόπιστες συνεργασίες της και
> οι καινοτόμες προτάσεις της που εφαρμόζονται σε πισίνες που ακολουθούν τις δικές σας ανάγκες.

Το πλούσιο πελατολόγιο μας εγγυάται για την εμπιστοσύνη και φερεγγυότητα μας, καθώς επίσης για την ποιότητα και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, σε πισίνες βασισμένες πάνω σε διαφορετικά κριτήρια. Στα έργα μας περιλαμβάνονται πισίνα ιδιωτική, καθώς και δημόσια, προκατασκευασμένες πισίνες με κάθε βαθμό δυσκολίας και σε προσιτές τιμές, αλλά και με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί οπλισμένο σκυρόδεμα, πολυεστερικά ή και μεταλλικά πάνελ για την κατασκευή πισίνας σε προσιτές τιμές, με τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό. Επιλέξτε λοιπόν, ανάμεσα σε πισίνες κατασκευασμένες και επενδυμένες από διαφορετικά υλικά, αλλά και σε ποικίλες διαστάσεις και φόρμες.

Με σεβασμό προς τον πελάτη η Pisines Atlantis αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που απαιτείται για την κατασκευή πισίνας σε προσιτές τιμές, που ξεκινούν από τον σχεδιασμό, μέχρι και την τελική διαμόρφωση του χώρου. Προγραμματίστε, σήμερα κιόλας, μία συνάντηση στο χώρο σας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, με τον άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό της εταιρείας μας, καθώς επίσης και με τον εξειδικευμένο αρχιτέκτονα-μελετητή μας. Εμείς θα σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον χώρο σας.

> Πισίνες ανθεκτικές στο χρόνο
> Ονειρικές πισίνες
> Πισίνες πέρα από κάθε φαντασία

Ειδικοί και στην απολύμανση πισίνων. Σπουδαία δουλειά, σας ευχαριστώ..

- Spyros Manousis

- Spyros Manousis

Οι καλύτερες και ασφαλέστερες πισίνες για τα παιδιά μας!!!!

- Tania Sarri

- Tania Sarri

Άψογοι επαγγελματίες, φιλικοί και εξυπηρετικοί. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

- Dionisis Parmaxsidis

Το spa που φτιάξανε στο εξοχικό μου είναι εκπληκτικό!

- Amal Soussi

- Amal Soussi

Αρχικά για την κατασκευή πισίνας στο ξενοδοχείο μας είμασταν επιφυλακτικοί.
Όταν όμως γνωρίσαμε την ομάδα του PISINES ATLANTIS, όλα γίνανε στην εντέλεια και με πρόγραμμα!
Οι πελάτες μας τώρα απολαμβάνουν με τις ώρες την πισίνα μας!

- Zoi Beldertzi

- Zoi Beldertzi

Πάντα ονειρευόμουνα ένα spa στον χώρο μου και η PISINES ATLANTIS μου το έκανε πραγματικότητα!

- Eva Andreadi

- Eva Andreadi

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  Αγίων Αποστόλων 6, Τ.Κ. 16232, Βύρωνας
 • EMAIL

  pisinesatlantis@gmail.com
  info@pisinesatlantis.gr
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  210 76 22 530 / 210 76 22 533
 • ΚΙΝΗΤΟ

  6976 990 010

FOLLOW US

PISINES ATLANTIS. Copyright, all rights reserved, Web site & Seo promotion by Galaxynet. Galaxynet since 1995 - 2019. Best Price Shop

Search